Varför North Fork? 

Att välja rätt kula kan vara helt avgörande för om din jakt lyckas eller inte. Det som ger en kula dess effekt är inte enbart den så kallade "energiavlämningen" utan även om kulan kan nå vitala organ. Det är därför en jägare behöver en kula som både expanderar tillförlitligt och penetrerar djupt. En bra kula måste hålla ihop även om den träffar hårda ben och den får inte börja vinkla om den träffar lite snett. 

Våra kulor håller ihop under den enorma press som skapas vid träff och därför penetrerar de rakt ochdjupt, utan att splittras eller deformeras. Välj North Fork för en kula som ger absolut största effektunder alla tänkbara förhållanden. 

North Forks Historia

1996 började Mike Brady i Glenrock, Wyoming, tillverka North Fork kulor med målet att skapa de bästa jaktkulorna i världen. Efter nästan 30 år av kontinuerlig utveckling och samarbete med några av världens mest erfarna storviltsjägare har detta resulterat i sex innovativa produkter som täcker samtliga jägares behov.

Våra bondade blykulor

Semi Spitzer (SS), Percussion Point (PP), Flat Point (FP)

Våra kopparkulor 

Copper Expanding (CPX), Flat Point Solid (FPS), Cup Point Solid (CPS)

Om Oss

North Fork är en liten och oberoende kultillverkare som lyssnar till sina kunders behov. Våren 2020 flyttade North Fork tillverkningen till Kristianstad i södra Sverige.