Laddata för handladdning

 

Nedan kan du ladda ned vår egen laddata. Notera att denna laddata endast täcker kalibrar och krutsorter som vi själva har haft möjlighet att prova och denna data går på inget vis att liksställa med officell laddata ifrån tillverkare av krut. 

Säkerhetsinformation vid handladdning

North Fork avsäger sig allt ansvar för eventuella skador som uppstår som ett resultat av handladdning eftersom processen är helt utom vår kontroll. Handladdning får endast utföras av behöriga vuxna. Vårdslös handladdning kan leda till allvarliga personskador. All handladdning sker på egen risk och det åligger varje enskild handladdare att använda försiktighet. Våra angivna laddningar är exempel på laddningar som vi har tagit fram och som fungerar bra i våra testgevär. Utgå alltid ifrån publicerade data ifrån kruttillverkaren och börja alltid på startladdningar samt stega upp med försiktighet. Reducera laddningen så fort tecken på övertryck uppstår. Var uppmärksam på att olika krut, kulvikter och tändhattar inte är likvärdiga oavsett om vikt och brinntid är detsamma. North Fork rekommenderar att alla handladdare använder kronograf. 

 

Skriv in din epost address för att beställa laddata. Genom att beställa laddata bekräftar du att du har tagit del av vår säkerhetsinformation vid handladdning.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Tillagd i varukorgen